Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
Hírek
A környék
Elérhetőség
Eladó ingatlanok
Fotók

A lakópark kiváltságos helyzetét elsősorban annak köszönheti hogy mind infrastrukturális, mind pedig tömegközlekedés és ellátottság szempontjából a legkedvezőbb helyzetben van a XVIII. kerületben. A Gellért-heggyel szinte egy magasságban lévő terület közelében gyárak, üzemek nincsenek, ezért a levegő is kiváló.

Megközelíteni mind autóval, mind pedig tömegközlekedési eszközökkel egyszerű. A lakótömbtől 100 méterre az 50-es villamos megállója, 80 méterre pedig buszvégállomás van (17-es, 80-as, 82-es, 98-as, 182-es.).

A környéken 3 gimnázium és több általános iskola valamint óvoda is található. A telek közvetlen szomszédságában épült meg Budapest talán legnagyobb - mintegy 700 négyzetméteres - cukrászdája, a Zila Kávéház Krisztina Cukrászda is, amelyben különböző rendezvények megtartására alkalmas különtermet is építettek.

A XVIII. kerületet ma elsősorban azok a vásárlók keresik akinek elegük van a belváros zajából és bűzéből, az állandó közlekedési dugókból, de nem tudnak megfizetni egy csendesebb ám jóval drágább óbudai kerületet.

Budapest zöldövezeti peremkerülete a XVIII. kerület egyre népszerűbb a lakásvásárlók körében. Az érdeklődés elsősorban a belvárosi magas áraknak, az ott tapasztalható túltelítettségnek és a rendszeresen kialakuló közlekedési káosznak köszönhető.

developed by Centrumnet Systems